Meny Lukk

Spectacular Singapore

Dersom du lurer på hvordan livet er på andre planeter så trenger du ikke reise langt. Singapore er byen hvor du får en følelse av å enten leve i fremtiden eller på en annen planet. Arkitekturen, rensligheten og den spesielle følelsen man får av å gå under de høye skyskraperne er magisk. Ikke minst å sjekke inn på selveste Marina Bay Sands, og besøke Gardens by the Bay.

Singapore har mye kult å by på. Jeg vil anbefale å ta turen innom dersom du allerede er på reise i Asia. Bruk et par dager og se hva byen har å tilby. Noe av det vi var innom var: Universal Studios SingaporeSouthern Ridges bridge walkNational Museum of SingaporeVivo City (kjøpesenter).

Jeg vil anbefale å bruke Tripadvisor til å finne gode restauranter til en rimelig pris. Vi spiste blant annet god indisk, italiensk, og mexicansk.

Marina Bay Sands

Hotellet Marina Bay Sands er et av verdens mest spektakulære hoteller. Den består av tre 207m høye tårn med en platform som strekker seg over. På toppen finner man restauranter, utsikts-barer, og ikke minst det berømte 150m lange svømmebassenget, Infinity-pool. Dersom man ønsker å bruke penger på en skikkelig royal opplevelse vil jeg anbefale å investere en natt ved hotellet. Man kan også ta heisen opp til taket selv om man ikke er gjest. Men kun gjester ved hotellet får adgang til selve bassenget. Ikke glem å dra innom tidenes high-end kjøpesenter og casino. Matprisene på restaurantene ligger på rundt det samme som i Norge.

Gardens by the Bay

Rett ved Marina Bay Sands ligger flotte Gardens by the Bay. En hage hvor planteliv vokser for å tilfredstille turister med selfie-sticks. For et par hundrelapper får du også besøkt Flower Dome og Cloud Forest. På kveldstid er det også et utrolig kult lysshow. – Vi hadde hotellrom med utsikt over Gardens by the Bay, noe som gjorde at vi kunne sitte på terrassen og nyte showet. 

En mathall finner du også. Her var det ikke så veldig mye spennende utvalg, men en helt ok frokost ble det.