Meny Lukk

Rosabloggen er 10 år!

1. September 2009 ble det opprettet en blogg hvor livet til en 13 år gammel Lovise skulle risses inn i Internettet. Men i stede for å skrive lange kjærlighetsinnlegg om kjærestene hun aldri fikk, og fotoshoot av dagens HM-outfit, satt hun med hodet bøyd over tastaturet og lærte seg å kode HTML og CSS til langt over sengetid.

Blogglivet utviklet seg til innkjøp av speilreflekskamera, og piratkopi av Photoshop CS6. Med disse verktøyene på plass ble også interessen for mediefaget forsterket. Og da valget om yrkesretning sto for tur, ble det en selvfølge å velge Medier & kommunikasjon på første plass.

Videregående var mengde trening, og læring av basic teori rundt mediekunnskap hjalp mye i forståelsen av det visuelle utrykket og designet i god kommunikasjon.

Vippepunktet for Lovise skulle komme da hun en kaldt januardag blir spurt om å joine en ungdomsbedrift bestående av en guttegjeng på 5stk. Lite visste hun at et ja på denne forespørselen skulle dyrke både langvarig kjærlighetsforhold, prisvinnende nominasjoner, og et fagbrev meget godt bestått.

Som 18-åring pakket Lovise bamsen, Mac, og sine HM-klær, og startet ett nytt liv som lærling i et webbyrå i Steinkjer. Her ble hun kastet ut i jobblivet, samtidig som hun fullførte videregående på kveldstid.

Etter 5 år har Lovise laget 200+ nettsider, og hun er enda ikke lei. Hun liker å lage nettsider. – Det har hun tross alt gjort i 10 år.

Gamle design hentet fra arkivet.

Bloggdesign fra 2011
Bloggdesign fra 2011
Bloggdesign fra 2012
Bloggdesign fra 2011
Bloggdesign fra 2012
Bloggdesign fra 2012
Bloggdesign fra 2011
Bloggdesign fra 2012