Meny Lukk

Fantastic Fiji

Paradis på jord! Nå er jeg tilbake på New Zealandsk jord etter én uke i nydelige Fiji. Jeg savner allerede den gode atmosfæren, sol og varmen. Menneskene er så utrolig hyggelige og kulturen veldig interessant. Vi sjekket inn på Hilton Beach Resort & Spapå Nadi. Jaja, jeg vet hva dere tenker. «Hvorfor i alle dager sjekker 3 studenter inn på Hilton??» – Jo, vi fikk nemlig en utrolig god deal! That’s why. Da slår man til, halo!

Hotellrommet var veldig lukrativt i forhold til det vi har her i NZ, haha. Vi hadde til og med badekar og kjøkken! Vi lå ofte alle tre i king sized sengen i morgenkåpe og så TLC og spiste oreo. Er ikke det en ekte «slapp av» ferie så vet ikke jeg. På dagtid lå vi ved bassengkanten, leste bok og grillet i solen. 100% relaxed

Vi har også på to forskjellige dagsturer. Det er så utrolig mange kule opplevelser at man må nesten bare gå på magefølelsen. Vi hadde lyst å sjekke ut noen øyer som lå en båttur utenfor Nadi. Hotellet vårt var bare 1km unna marinaen, Port at Denarau hvor alle båtene går fra. Her ligger det også gode restauranter og muligheten for litt shopping

Første dagsturen var med Oolala Cruises. – Absolutt verdt pengene! Båtturen tok 1,5t til Savala Island. En bitte liten ubebodd øy med hvit sand og gode snorkle muligheter. Hele dagen ble vi tilbudt drikkevarer (vin!), kake, herlig lunsj, og guidene hadde allsang på båten. Vi fikk også en kokosnøtt demonstrasjon, låne kajakker, og generelt bare oppleve essensen av fantastiske Fiji.

Den andre dagsturen var med Cruisin Fiji. Her hadde vi max uflaks med været. Det ble så vi dro til Malolo Island i stede. Badet, snorklet og spiste lunsj. Da vi skulle tilbake hadde været blitt verre og bølgene gjorde meg kvalm og uvell. Godt Helene og Mathilde kosa seg med 4 glass vin, haaha. Det som var spesielt med denne turen var at den tar deg med til øya hvor de filmet filmen Cast Away. Jeg hadde veldig lyst til å se den, men måtte nok bare tørke bort tårene og komme over tapet.

Turen var en suksess. Vi alle koste oss masse, og fikk opplevd litt av stillehavsøya på 7 dager. Hadde vært gøy å reist rundt på øyhopping og opplevd mer av det lokale, men målet med turen var å få en avbrekk fra en allerede herlig «ferie» her i New Zealand. Bortskjemt much… Fiji 10/10 !