Meny Lukk

003 // Case study

Oslo Pride

UI / UX 2020

oslopride.no

Prosjekt

Oslo Pride er en organisasjon som er veldig viktig for samfunnet vårt, og jeg er så utrolig takknemlig som får lov til å jobbe med så mange herlige mennesker i å skape Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold.

Oslo Pride 2020 ble et annerledes år. Vi kjørte på med en digital pride pga. Corona. På grunn av det ble også nettsiden nedjustert og tilpasset situasjonen.

Wireframes, prototype og UI design: Adobe XD
CMS: Netlify og Sanity
Rolle: Interaksjonsdesigner

Oslopride.no

OP-forside

Kundebrief

Den gamle nettsiden var enkel og funksjonell, men manglet personlighet og brukervennlighet. De hadde et ønske om å få frem Prides flotte regnbuefarger, og bilder fra festivalen.  Også at fortsiden skulle være bygd opp i enkle seksjoner, slik at det er lett for de å bytte ut innhold ut i fra behov i løpet av året. En mer fremtredende seksjon for partnere og sponsorer, og ikke minst promotering av "Bli frivillig", og den nye freshe appen, som aldri kom i 2020.

Nettsiden er basert på den visuelle identiteten som har eksistert i et par år. Den bruker fargene fra fargepaletten, og fonten Proxima Nova, og visuelle elementer som f.eks en -6 graders vinkel på seksjoner og bilder.

OP-Program
OP-Artikkel singelvisning

Prosjektprosess

Mer tekst kommer

SneakPeak på APP

En liten sneak-peak på App design. Utviklingen ble satt på pause og utsatt inntil videre pga. corona-situasjonen.

Skjermbilde 2020-07-08 kl. 17.34.52